Benodigdheden
6 á 7 konijnenbouten
½ pakje roomboter
1 ui
2 laurierblaadjes
1 bosje peterselie
1 wortel
peper en zout
½ citroen
mosterd
½ liter water of bouillon
½ pakje roomboter
1 ui
2 laurierblaadjes
1 bosje peterselie
1 wortel
peper en zout
½ citroen
mosterd
½ liter water of bouillon
Bestrooi de konijnenbouten met wat bloem om te zorgen dat ze niet te droog worden. Daarna op smaak brengen met wat peper en zout. Hak of snij de ui in stukjes en de wortel in plakjes. Hak de peterselie fijn. Braad de konijnenbouten aan in de boter en strooi er de gehakte wortel, ui en peterselie tussen – evenals laurierblaadjes en de in plakjes gesneden halve citroen. Giet het water erbij en laat het zachtjes stoven tot het vlees gaar is. Afmaken met flinke eetlepel mosterd.
Serveer de konijnenbouten met rode kool, tuttifrutti en aardappelkroketjes. De maaltijd is helemaal compleet met een toetje van sorbetijs.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten