vrijdag 24 december 2010

Christine Liebrecht

Geboren in 1985 in 's-Hertogenbosch als enige meisje tussen twee jongens. Groot geworden met verse boerenmelk en oma's hete bliksem. Moest als kind altijd haar bord leegeten. Vond spruitjes toen al wel heel lekker.
Kent als culinaire prestatie van haar moeder mediumdoorbakken biefstuk (van eigen koe) met verse jus. Hoopt ooit multitask-loos en met volledige aandacht heerlijke diners te bereiden. Streeft naar iedere avond een gezonde en verse maaltijd. Meest geprezen is haar tortellini bolognese met afgebakken brood en warme geitenkaas. Kookt als het snel moet niet, maar haalt dan friet met saté. Vindt diners met anderen enorm gezellig. Heeft daarbij geen voorkeur voor locatie (thuis, eetcafé of sterrenrestaurant). Werkt als promovenda aan de Radboud Universiteit en is freelance tekstschrijver en communicatieadviseur. Schrijft daarbij over uiteenlopende onderwerpen. Het liefst persoonlijke verhalen.

Andere teamleden:
> Wies Peters
> Eugène Heijblom
> Paul van den Broek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten