vrijdag 24 december 2010

Wies Peters

Geboren in 1961 in Hoensbroek, Zuid-Limburg als oudste dochter van vier kinderen uit een multicultureel gezin van Friese kruidkoek en Hollands deeg. Groot geworden met matigheid: twee bruine boterhammen voor het ontbijt en ’s avonds één rookworst met z’n zessen.
Moest kilometers fietsen naar de boer voor een mand appels en naar de kweker voor de champignons. Vond dat helemaal niet erg en vindt fietsen nog steeds fijn. Kent geen lekkerdere pasta dan de macaroni met ham en kaas van haar moeder. Hoopt stiekem dat binnenkort blijkt dat het zelf snijden van groenten veel beter is dan de voorgesneden variant uit een plasticje. Streeft naar meer lef in de keuken. Meest geprezen zijn haar stamppotten en stoofschotels. Kookt met gezond verstand en zonder dogma’s. Vindt thuis eten erg fijn, maar zou ook heel graag ’n keer in de keuken van het Amstelhotel willen tafelen. Werkt als beeldredacteur bij een communicatieadviesbureau en vindt (visuele) communicatie bere-interessant. 

Andere teamleden:
> Paul van den Broek
> Christine Liebrecht
> Eugène Heijblom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten