![]() |
Deze cover is eigenhandig geborduurd door onze medewerker Petra. De binnencover is eveneens bijzonder. |
![]() |
Een deel van de inhoudsopgave. De vier kleuren staan voor vier fasen in het kookproces: voorbereiden, koken, opdienen, natafelen. Iedere kleur is een hoofdstuk en heeft een eigen papiersoort. |
Voorbereiden
Dit artikel gaat over hoe je belevingsgericht kunt koken. Ria Tummers is er een ster in en geeft een kijkje in haar keuken. Een van haar tips: schep de juiste sfeer in de keuken. Is het gerecht Italiaans? Toon dan ansichtkaarten van Italiƫ of laat Italiaanse kruiden rond gaan. |
Koken
Opdienen
![]() |
Ogen compenseren het gebrekkige ruiken van ouderen. Garnering is daarom heel belangrijk. Op deze spread een zestal tips om je gerecht op te fleuren. |
Natafelen
![]() |
Koffie drinken - een kopje, een bakkie of een 'tas' - is een echte Hollandse gewoonte. Niet alleen vanwege de lekkere smaak, maar het is vooral ook een sociale gelegenheid. Hoe iemand zijn koffie drinkt, is persoonlijk en door de jaren heen veranderd. In natafelen wordt - naast het serveren van een lekker kopje koffie met een koekje- ingegaan op de kracht van muziek |
In het laatste deel van het magazine wordt ingegaan op de specifieke maaltijdtradities van iedere bewoner. Lees hierover meer in een fotoboek van iedere bewoner. Aan het eind zijn natuurlijk handige recepten te vinden die in de families al eeuwenlang een traditie zijn.
Is dit magazine ergens te bestellen??
BeantwoordenVerwijderen