woensdag 1 juni 2011

Marion Brouwer

Geboren in 1962 in Oostzaan als oudste van twee meisjes. Groot geworden met aardappelen, groente en vlees. Later met knoflook, aubergine en courgette toen moeders begin jaren '70 ging experimenteren. Is sinds haar 17e vegetariër. Vond spruitjes niet lekker, maar probeert aan haar zoon het goede voorbeeld te geven.


Kent de ratatouille met stokbrood als één van moeders heerlijke recepten. Grootste angst is zonder eten te zitten, want is zeer gefocust op het hebben van genoeg eten tijdens wandelvakanties. Is sinds haar 17e vegetariër, vooral vanwege hormoonschandalen in de jaren '70 en dieronvriendelijke fokpraktijken. Kookt iedere dag, rekeninghoudend met melkallergie van zoon die ook niets 'door elkaar lust'. Kokkerelt best creatief, maar heeft ook dagen dat het volledig mislukt. Houdt erg van lekker eten, het liefst mediteraan. Werkt als coördinator dagbesteding bij zorginstelling de Globe. Is initiatiefnemer van project Etenstijd.

1 opmerking:

  1. wat een geweldig project
    ik zou graag een kookmagezine bij je willen bestellen
    ik ben evv-er in een zorg centra en start met het kook project en dit magezine zou daar een goed hulp middel bij zijn
    mijn mailadres is i.etman@laurens.nl
    met vriendelijke groeten irene

    BeantwoordenVerwijderen